Elgondolkodtam, hogy milyen régen kezdtem el a speedfitnessel foglalkozni!

Mosolygok ha arra gondolok milyen szkeptikusan mentem el az első próbaedzésemre! De az edzés után két nappal már nem volt bennem kétely! Határozottan és elszántan vágtam bele! Nyíregyházán akkor még nem volt ilyen edzésforma és így joggal gondoltam, hogy ha én kételkedem akkor a többi ember aki a hirdetés olvassa majd ők is szintén fenntartásokkal viseltetnek! Így is volt! Sokan nem is akarták kipróbálni, csak információt gyűjtöttek! Volt aki a próbaedzést követő 2. napon hívott fel és kért időpontot és volt olyan is, aki már edzés közben jelezte következő időpontra az igényét! 

A nevéből is gondolhatod, hogy gyorsabban érhető el a kívánt cél!

Valóban! Már a harmadik alkalommal mérhető a változás! Persze mint minden ez is két oldalú dolog! A vendégnek is oda kell magát tenni 50%-ban! Az étkezés ami nagyon fontos! Sokan azt gondolják, hogy kipróbálja és egy-két alkalommal el is érte a várva várt eredményt! De ” sajnos,, nem így van! A fogyásnak és az izmosodásnak is meg van az egészséges menete! Persze van gyorsabb módja pl. a plasztikai sebészet de azt is vissza szedi aki nem tartja be a szabályokat! Igen, a szabályokat! Hiszen az egész életünket a szabályok határozzák meg! 

Ha elhatározott magad menni fog de ha mástól várod a megoldást nem valósul meg!

Tehát mi a teendőd?! Az elhatározás! Megteszel mindent a célodért!!! Első lépés, fogalmazd meg a célodat! Pl. : lefogyok! Ha ez megvan akkor jöhet a második lépés! Hívj fel és mondd el miben segítsek, hogy a célod meg is valósuljon! Én mindenben segítem a célod elérését! Mozgás, étkezés, folyadék megfelelő fogyasztása! És ha ez is megtörtént akkor már csak az idő az ” ellenséged,,! 

Hidd el tudom mi jár a fejedben!

Sosem fogok lefogyni! De ha ez felmerül benned, akkor nem állsz készen! Hidd el te is meg tudod tenni! Találkoztam sok olyan nővel és férfival is aki feladta, de hamar sikerült pozitívan átlátnia a saját helyzetét! Ebben is társad leszek! Gondold végig őszintén magadban, hogy mit tettél valójában és mit kellett volna tenni, hogy működjön! A beismerés az első igazi lépés!! Üdvözöllek a valóságban! Az én valós világom.